Genting, cea mai mare stațiune din lume (Poze)

Apropo.ro / 22.02.2013, 11:30
Cea mai mare stațiune din lume, supranumită "Orașul Distracției" sau "Las Vegasul Malaeziei", se află în Asia de Sud-Est.

Genting este cunoscută drept cea mai mare stațiune din lume dar și cea mai puțin cunoscută tocmai pentru că se află la 2.000 de metri altitudine, în Asia de Sud-Est.

Pe vremea apropo găsești timpul probabil pentru București și alte orașe

Stațiunea Genting se află pe suprafața unui întreg munte și oferă o priveliște impresionantă turiștilor care o vizitează. Zona face parte din lanțul montan Titiwangsa care desparte statul Pahang de Selangor.

GALERIE FOTO

genting

Singurul cazinou din Malaezia se află aici, alături de zeci de parcuri tematice de dimensiuni mai mari decât oricare altele de pe mapamond. Prețurile pentru o săptămână de relaxare la Genting pot costa mii bune de dolari în funcție de pachetul ales.

În Genting Highlands se regăsește și cel mai mare hotel din lume – First World Hotel cu 6.118 camere de lux.

genting

Marele hotel din stațiunea malaeziană a depășit ca amploare și complexitate cunoscutul MGM Grand din Las Vegas, al doilea clasat în topul celor mai mari construcții de gen, cu 5.690 de camere.

First World Hotel, colosul din Genting Highlands, include două turnuri, fiecare cu câte 23 de etaje. Majoritatea camerelor îndeplinesc standardele serviciilor de trei stele, însa există și categoria celor de nivel superior, cu mai multe facilități incluse.

genting

Lângă hotel se află First World Plaza, unde, în afară de centrele pentru shopping, există un parc de distracții imens, casino-ul Starworld, câteva cafenele și restaurante unde se găsesc opțiuni atât pentru adepții meniurilor junk-food, cât și pentru cei care preferă specialitățile exotice.

genting/

În zona numită Time Square există o scenă dedicată performanțelor artistice diverse, de la show-uri muzicale, până la acte de ‘magie’, precum și două reproduceri celebre – Statuia Libertății și Oscarul. Prntre facilități se numară și piscina pentru copii Watersplash Pool, precum și primul simulator al unei cascade din Asia, Genting Sky Venture.

Citește mai multe detalii despre cel mai mare hotel din lume, pe Business Magazin