Geo Da Silva – timişoreanul cu piesa de no.1 în dance chart-urile din Spania

Apropo.ro / 09.09.2014, 08:00
Geo Da Silva - timişoreanul cu piesa de no.1 în dance chart-urile din Spania
Există şi artişti români care fac carieră în afara graniţelor ţării. Timişoreanul care şi-a început cariera în 1994 în Discoland Timişoara, a ridicat în anii 2000 Ring-ul din Costineşti pentru ca mai apoi să înnebunească americanii cu îndemnul "Do It Like A Truck", a făcut un popas temporar în Spania, la celebra casă de discuri Blanco y Negro Music care îi reprezintă interesele în Europa.
Acum un an îi îndemna alături de italianul Jack Mazzoni la un dans şi o săritura Booma Yee iar azi Geo Da Silva spune bună dimineaţa party-urilor târzii pe plajă, într-un mod propriu şi cu un salut pe măsură: “Awela Hey”. Este numele ultimei piese scoase de duet-ul romano-italian format din Geo şi Jack, piesă care săptămâna aceasta este pe primele locuri în topurile radiourilor spaniole, cucerind încet-încet Peninsula Iberică, într-un stil propriu. Dupa ce acum o lună a atins no.1 la TDI Radio Serbia azi este pe prima poziţie în topurile dance la FlaixFM Spania, MolaTV Spania şi în urcare pe locul 20 la MaximaFM Spania.
 
Foto: PR
 
Geo Da Silva şi Jack Mazzoni sunt singurii artişti care în vara 2014 au avut 2 concerte în celebra discotecă Pacha La Pineda.
 
Piesa “Awela Hey” are aproape 1.000.000 de vizualizări pe Youtube în 2 luni de la lansare, fiind number one în dance chart-urile câtorva radiouri celebre din Balcani şi Europa.