Geoana îi va solicita în scris promulgarea legii pensiilor

Apropo.ro / 09.07.2007, 16:47
Geoana îi va solicita în scris promulgarea legii pensiilor
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a fost mandatat de conducerea partidului sa îi adreseze o scrisoare presedintelui Traian Basescu, în care sa îi solicite promulgarea legii pensiilor, a declarat, luni, purtatorul de cuvânt al PSD, Cristian Diaconescu. Diaconescu a spus ca Geoana a

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a fost mandatat de conducerea partidului sa îi adreseze o scrisoare presedintelui Traian Basescu, în care sa îi solicite promulgarea legii pensiilor, a declarat, luni, purtatorul de cuvânt al PSD, Cristian Diaconescu.

Diaconescu a spus ca Geoana a fost mandatat, de catre Biroul Permanent National al partidului, sa îi adreseze o scrisoare presedintelui Traian Basescu, în care sa îi solicite „clar si direct” promulgarea legii privind majorarea cu 45% a pensiilor.

Diaconescu a mai apreciat ca, „în mod neverosimil”, subiectul majorarii pensiilor a ajuns subiect de „disputa politicianista între Palatul Victoria si Cotroceni”, în conditiile în care utilitatea unei astfel de majorari nu poate fi pusa în discutie.

Mediafax