Geørge, Anda Adam, Lora şi What’s Up lansează cea mai tare piesă de Crăciun – „Moşu’ e român”!

De: Nicoleta Nicolae / 03.12.2015, 18:00
Geørge, Anda Adam, Lora şi What’s Up lansează cea mai tare piesă de Crăciun – „Moşu’ e român”!
Geørge este în vervă în ultima perioadă şi lansează hit după hit. După succesul înregistrat cu piesa "Nimeni nu-i perfect" - care a ajuns la 3 milioane de vizualizări pe Youtube în doar 3 săptămâni - artistul s-a gândit să le dăruiască fanilor un cadou de sărbători, alături de Anda Adam, Lora şi What's Up, mai precis un colind vesel, însoţit de un videoclip plin de culoare!

„Ideea de colind de Craciun a pornit de la Anda Adam. Daca fina a zis, nasu’ s-a conformat. Lorei, care era la studio, i-a placut colindul si cum il stiam si pe What’s Up patriot, l-am intrebat si uite asa ne-am facut trupa”, spune artistul.

Geørge ne surprinde cu un nou cantec in spiritul sarbatorilor de iarna- „Mosu’ e roman”. Clipul piesei ne dezvaluie o poveste de Craciun, in care vedeta celebreaza magia si spiritul sarbatorilor alaturi de Anda Adam – care se pregatea sa aduca pe lume primul sau copil si a filmat in ultima luna de sarcina – Lora si What’s Up.   

„Mosu’e roman” este o piesa pe sufletul nostru si un dar pentru fani, de Craciun. Regia poarta semnatura lui Alex Ceausu, iar melodia este o compozitie Panda Music, studioul meu de productie, in colaborare cu Cat Music, MediaPro Music si Roton”, a mai adaugat fostul Jorge. La filmarile videoclipului a fost distractie maxima, cei patru artisti intrand cum nu se poate mai bine in atmosfera de sarbatoare. Protejata lor a fost insa Anda Adam, care desi insarcinata in ultima luna, a dansat si cantat cot la cot cu Lora, Geørge si  What’s Up. Proiectul este unul amplu, iar clipul a fost filmat dintr-un singur cadru de regizorul imbracat in Mos Craciun!