George Buhnici prezintă iLike IT la Ştirile PRO TV

Apropo.ro / 25.10.2011, 11:30
George Buhnici prezintă iLike IT la Ştirile PRO TV
Corespondentul Ştirilor PRO TV George Buhnici se alătură echipei Ştirilor PRO TV de la ora 7.00 şi prezintă noua rubrică, iLike IT.

Începând de luni, 24 octombrie, internetul, noile tehnologii şi gadgeturile, adică jucăriile pentru copiii mari sunt prezentate în studioul Ştirilor ProTv. Telespectatorii vor avea ocazia să afle ce este nou în acest domeniu în care lucrurile evoluează spectaculos de la o zi la alta.

„Acum doi ani, mama nu folosea calculatorul. Acum şase luni mi-a cerut prietenia pe o reţea de socializare, iar astăzi îmi scrie pe Messenger”, mărturiseşte George Buhnici. „Peste 7.000.000 de români sunt pe internet în fiecare zi, aşa că mă arunc cu capul înainte în acest proiect, care îmi incită imaginaţia de mai bine de un an. De la reţelele sociale, la telefoanele inteligente, camere foto ori maşini cu telecomandă, toate ne fascinează” a continuat prezentatorul noii rubrici.

„Vă garantez că un tratament zilnic de cinci minute cu iLike IT vă va aduce suficiente subiecte de discuţie cu prietenii şi nu veţi mai fi luaţi pe nepregătite când îi auziţi vorbind despre ultimele noutăţi”, promite vedeta PRO TV George Buhnici.