George Buhnici va deveni tătic

Apropo.ro / 27.01.2012, 11:59
George Buhnici va deveni tătic
George Buhnici, prezentatorul rubricii iLike IT de la PRO TV, va deveni tătic. Dacă va avea un fiu, aceasta i-a pregătit deja câteva gadgeturi tari.

„Viaţa noastră e frumoasă în doi, dar va fi perfectă în trei sau mai mulţi”, a mărturisit încântat George. „Când am primit în vara lui 2010 livretul de familie, ofiţerul stării civile ne-a spus că avem loc în el pentru primii şapte copii. Eu visez să umplem măcar primele trei căsuţe cu oameni noi”, a mai povestit corespondentul Ştirilor PRO TV, fericit că va deveni tătic în curând. „Dacă e să ne luăm după superstiţii, o să avem băiat şi are deja promise de la mine multe gadget-uri. Dacă o să fie fată, o să ne bucurăm la fel de mult să îi amenajăm o cameră de prinţesă”, spune George.
Deja intraţi în febra amenajărilor, Lorena şi George au de gând să-l întâmpine pe micuţ cât mai frumos cu putinţă: „Va primi camera cea mai liniştită într-un bloc plin cu melomani nocturni şi pasinaţi de dat găuri în pereţi. Dar să vedem partea bună: dacă tot ne apucăm de şurubărit, iată o ocazie numai bună să actualizez şi sistemul HiFi de acasă cu un videoproiector şi surround pentru seri perfecte de cinema în familie”, promite viitorul tătic George Buhnici.