George Clooney a caștigat pariurile cu Kidman și Pfeiffer

Apropo.ro / 06.06.2005, 18:00
George Clooney a caștigat pariurile cu Kidman și Pfeiffer
Toata lumea așteapta sa-l vada pe George Clooney cu 15 kg în plus, barbos șI tuns perie, în rolul din "Syriana", un thriller despre razboiul rece. "Înrolat" și el în randurile actorilor nevoiți sa-și schimbe serios look-ul pentru un rol, actorul a


Toata lumea așteapta sa-l vada pe George Clooney cu 15 kg în plus, barbos șI tuns perie, în rolul din „Syriana”, un thriller despre razboiul rece. „Înrolat” și el în randurile actorilor nevoiți sa-și schimbe serios look-ul pentru un rol, actorul a renunțat la alura de burlac hot, dupa care suspina toate femeile, pariind exclusiv pe interpretare.

Mentalitatea Cetații filmului este aceea ca drumul printre calorii prea multe sau prea puține garanteaza reușita unui actor. Așa ca în toamna pe ecranele noastre, Clooney va aparea într-o noua prezentare! Doar se poarta automutilarea!…

Pentru îngrașarea semnificativa din „Syriana” (filmat în Maroc și Dubai), Clooney a folosit meniul preferat al lui Homer Simpson! „Homer mananca orice, de-a valma, calorii sa aiba, dar favoritele sale raman gogoșile cu Krispy Kreme”, spune frumosul George, îndopat în ultima vreme cu gogoși pufoase șI dulci de te ustura stomacul. „Cand ma satur, totuși, completez totul cu pizza șI burgeri”, adauga Clooney. Ca sa intre în pielea soldatului Robert Baer, el își strica astfel frumusețea naturala. Va aduce oare acest efort caștiguri carierei sale și prejudicii imaginii?

Primele care l-au iubit au fost ursitoarele

Nascut pe 6 mai 1961 în Kentucky, George Timothy Clooney a fost iubit de la bun început, chiar de ursitoarele sale, care i-au trasat un destin presarat cu celebritate, frumusețe, bogație și un trai agreabil. Tatal sau, regizor de emisie la departamentul de Știri al unui post de televiziune timp de mulți ani și producator al unui talk-show de succes, l-a luat pe micul George cu el pe platouri înca de cand acesta avea 5 ani.

Dupa terminarea studiilor, și-a luat o slujba de editor de știri în televiziune, dar a renunțat repede, nefiind deloc dornic sa intre în competiție cu tatal sau.

Dupa ce a studiat la Northern Kentucky University, el a fost solicitat sa ramana în echipa de baseball Cincinnati Reds, dar n-a fost de acord. S-a apucat de actorie cand varul lui i-a gasit un rolișor într-un lung-metraj.

În 1982, George s-a mutat la Los Angeles, convins ca va gasi ușor un rol, dar un an de zile a batut în zadar pe la ușile studiourilor, dormind în acest timp în garsoniera stramta a unui prieten.

Femeile – Combinari de n(ecunoscute)…

George a devenit dupa „Spitalul de Urgența” unul dintre cei mai ravnițI barbațI ai planetei, șI așa e șI acum, la 44 de ani. A fost însurat cu actrița Talia Balsam (fiica actorului Martin Balsam) din 1989 pana în 1993, cand cei doi s-au gandit sa divorțeze.

„Nu sunt facut pentru casatorie, nu ma voi recasatori niciodata șI nici nu voi avea copii”, a declarat George sus și tare, ceea ce le-a facut pe colegele lui, Michelle Pfeiffer șI Nicole Kidman sa parieze fiecare, acum cațiva ani, pe 10.000 de dolari ca George își va pune din nou pirostriile pana sa împlineasca 40 de ani.

George e tot fara verigheta, dar nu se știe înca daca cele doua actrițe au achitat pariul.

I s-au atribuit idile cu numeroase frumuseți. A avut relații cu Renée Zellweger, cu actrița norvegiana Mariella Frostrup și cu actrița americanca Krista Allen. Cea mai lunga a fost însa relația cu franțuzoaica Céline Balitran, care a durat din 1996 pana în 1999.

Afla mai multe despre George Clooney numai din

Tags: