George Clooney a vrut sa se sinucida

De: Mia Nicolescu / 13.11.2011, 13:00
George Clooney a vrut sa se sinucida
Celebrul actor George Cloney a recunoscut ca a incercat sa se sinucida in 2005. Afla de ce!

In noul numar al revistei „Rolling Stone”, celebrul actor de la Hollywood – George Clooney – a dezvaluit ca a vrut sa se sinucida din cauza durerilor ingrozitoare pe care le avea, dupa un accident suferit pe platourile de filmare.

In 2005, pe cand filma „Syriana”, productie care i-a adus premiul Oscar pentru cel mai bun actor, Clooney s-a ranit la coloana si a avut dureri atat de mari incat s-a gandit sa sinucida.

„Zaceam pe un pat de spital, cu o perfuzie in brat, incapabil sa ma misc, cu aceste dureri de cap care se simt de parca ai avea un accicent cerebral si, pentru o perioada scurta de vreo trei saptamani, am inceput sa ma gandesc: „va trebui sa iau o masura drastica in privinta asta”, a povestit actorul.

George Clooney

„Incepi sa te gandesti ca nu vrei sa lasi mizerie in urma ta, deci sa mergi in garaj, sa intri in masina si sa pornesti motorul. Parea cel mai dragut mod s-o faci, dar nu m-am gandit niciodata ca voi reusi să ajung acolo. Eram intr-un loc unde incercam sa-mi dau seama cum sa supravietuiesc„, a dagat George Clooney.