George Clooney, apariţie specială în „Downton Abbey” pentru campania „Text Santa” (Video)

Apropo.ro / 02.12.2014, 17:00
George Clooney, apariţie specială în
E moda teaser-urilor, asta e clar. După "50 Shades of Grey", "Hobbit" sau "Star Wars", iată acum e rândul teaser-ului ce anunţă participarea specială a lui George Clooney într-un sketch "Downton Abbey" pentru campania "Text Santa" de anul acesta pe ITV.
„Text Santa” este o campanie de strângere de fonduri pentru acţiuni caritabile din Marea Britanie, care se desfaşoară sub sigla canalului de televiziune ITV. Şi cum numele mari din industria filmului aduc, de obicei, garanţia unui succes pentru astfel de acţiuni, anul acesta, Santa (Moş Crăciun) a făcut un miracol şi l-a adus ajutor pe George Clooney. Dar nu oricum, ci într-un sketch care recreează lumea aristocrată din „Downton Abbey”.  
  
 În teaserul dat publicităţii azi de ITV, George Clooney poate fi văzut, în nici 20 de secunde, cu impecabilu-i bronz pe faţă, pregătindu-se de petrecere alături de Lady Cora. Întregul sketch va putea fi văzut în Marea Britanie pe data de 19 Decembrie, când va avea loc acţiunea de caritate a celor de la ITV. Filmările au avut loc la începutul anului.