George Clooney este pe moarte!

Apropo.ro / 17.12.2012, 17:40
George Clooney este pe moarte!
George Clooney i-a mărturisit iubitei sale, Stacy Keibler, că nu mai are mult de trăit. Vezi ce i s-a întâmplat actorului!

George Clooney i-a mărturisit iubitei sale, Stacy Keibler, că suferă de o sumedenie de boli care nu-i mai dau mult de trăit.

Actorul George Clooney mărturisește cu tristețe că organismul său este slăbit de boli, care mai de care mai grave, printre care și malarie și aceasta este un motiv întemeiat pentru ca ei doi să nu se căsătorească, după cum declară un apropiat al lor pentru National Enquirer.

Clooney este în stare de orice pentru a nu ajunge în fața altarului, deși își iubește foarte mult consoarta, care este cu 18 ani mai tânără decât el.

Actorul i-a spus lui Stacy să nu îl grăbească sau să îl preseze cu nunta, căci ar fi un soț și un tată de nesuportat în condițiile actuale.

De partea cealaltă, Keibler nu crede nimic din ce spune George și este conștientă că el abuzează de bunătatea ei. Știe că George nu dorește să se căsătorească, și că este capabil să recurgă la orice pentru a evita acest pas.

Anumite tabloide susțin că povestea aceasta este falsă, și spusă din răzbunare că George Clooney nu face pasul mai repede, alături de Stacy.