George Clooney face haz de necaz, cu gandul la Oscar

De: Dragos Tanase / 23.02.2008, 17:28
George Clooney face haz de necaz, cu gandul la Oscar
Actorul George Clooney, nominalizat la editia de anul acesta a premiilor Oscar, este convins ca n-are nicio sansa in fata lui Daniel Day-Lewis.

Actorul american George Clooney, nominalizat la editia de anul acesta a premiilor Oscar pentru rolul din thriller-ul "Michael Clayton", este convins ca n-are nicio sansa in fata irlandezului Daniel Day-Lewis.

El chiar isi compara situatia cu cea a lui Hillary Clinton in fata lui Barack Obama, al carui partizan s-a declarat inca de la inceputul campaniei prezidentiale.

Hillary Clinton, fosta prima doamna a Statelor Unite, considerata multa vreme favorita din partea Particului Democrat la prezidentialele din noiembrie, are 11 infrangeri la alegerile primare in fata lui Obama si trebuie neaparat sa castige alegerile in Texas (sudul SUA) si Ohio (nordul SUA), la inceputul lunii martie, pentru a ramane in cursa. (Citeste mai multe pe Mediafax.ro)

Referitor la premiilor Oscar, fastuoasa ceremonie de decernare va avea loc pe 24 februarie 2008, la Teatrul Kodak din Los Angeles.

Citeste aici lista a celor mai importante nominalizari!

Esti fan George Clooney? Crezi ca o sa castige el premiul Oscar sau i-l "sufla", intr-adevar, Daniel Day-Lewis?