George Clooney și Sandra Bullock au ajuns în cosmos! (Teaser trailer)

De: Gabriela Voicu / 12.05.2013, 16:45
George Clooney și Sandra Bullock au ajuns în cosmos! (Teaser trailer)
George Clooney și Sandra Bullock joacă în filmul S.F. "Gravity", regizat de Alfonso Cuaron, care va fi lansat în SUA în toamna acestui an.

Actrița Sandra Bullock, cunoscută în special pentru rolurile din drame și comedii, joacă de data aceasta într-un film S.F., alături de George Clooney.

În teaser trailer-ul pentru pelicula „Gravity”, cei doi actori în vârstă de 48 și 52 de ani apar îmbrăcați în cosmonauți. Ei rămân blocați în spațiu după ce nava lor este distrusă, fiind singurii supraviețuitori în urma unui accident petrecut pe o stație spațială. În trailer, fanii o văd mai mult pe Sandra Bullock, încercând să supraviețuiască în cosmos. Personajul ei și cel al lui George Clooney fac tot posibilul să se întoarcă pe Terra, înainte ca alt dezastru să se întâmple.

Regizorul Alfonso Cuaron le aduce cinefililor un film tensionant și captivant, care trebuia să fie lansat în cinematografe în 2012 și are buget de 80 de milioane de $.

Regizorul avea de mult în plan acest film, discuțiile inițiale fiind purtate în 2010, iar starurile filmului trebuiau să fie Robert Downey Jr. și Angelina Jolie. Actrița a refuzat rolul, iar presa scria că Natalie Portman o va înlocui, însă nici aceasta nu a acceptat rolul. Apoi, George Clooney l-a înlocuit pe starul din „Iron Man”, care a abandonat proiectul în favoarea altor filme.

Poster „Gravity”

Scena de deschidere a filmului durează 17 minute și, conform declarațiilor lui Clooney, „Gravity seamănă mai mult cu 2001: Odiseea spațiala și mai puțin cu un film de acțiune. Este un film foarte straniu. Doi oameni în spațiu, fără monștri. Un satelit explodează și rezidurile ridică o grămadă de probleme. Suntem îmbrăcați în costume de astronauți și zburăm prin spațiu. Sunt doar doi actori în film, e ciudat, pe bune”, a declarat acesta în 2011.

„Gravity” va fi lansat în cinematografele din SUA pe 4 octombrie 2013 și va fi disponibil în format 3D și IMAX 3D.