George Clooney, speriat de telefoanele mobile

Apropo.ro / 18.12.2006, 09:39
George Clooney, speriat de telefoanele mobile
Actorul american George Clooney a marturisit ca este speriat de telefoanele mobile, mai ales de cele din noua generatie, dotate cu camera video, care i-ar putea pune cariera în pericol pentru ca orice miscare pe care o face poate fi fotografiata, informeaza


Actorul american George Clooney a marturisit ca este speriat de telefoanele mobile, mai ales de cele din noua generatie, dotate cu camera video, care i-ar putea pune cariera în pericol pentru ca orice miscare pe care o face poate fi fotografiata, informeaza celebritywonder.com.

„Toata lumea are câte o camera video pe telefon acum, asa ca orice greseala pe care o faci o poti gasi pe o înregistrare video. Si deja se cunosc câteva greseli idioate de acest tip”, a adaugat Clooney.

Starul din seria aventurilor lui Dany Ocean a primit de doua ori titlul de „cel mai sexy barbat în viata” din partea prestigioasei reviste People. De asemenea, actorul este celebru pentru numeroasele sale relatii cu femei frumoase.

Clooney spune însa ca s-a saturat de aventuri. În timpul unui interviu pentru revista Newsweek, Clooney a fost întrebat daca poate avea orice femeie doreste, iar acesta a raspuns: „Oh, nu, pentru ca ma trezesc dimineata si ma dor genunchii si ma gândesc ca am 45 de ani”.

Mediafax