George Copos şi-a concediat fiica din fruntea firmei! Motivul este incredibil

De: Nicoleta Nicolae / 08.04.2016, 09:43
George Copos şi-a concediat fiica din fruntea firmei! Motivul este incredibil
În urmă cu aproape două săptămâni, presa financiară relata că Alexandra Copos, cea care a preluat afacerile familiei după ce tatăl ei, George Copos, a fost condamnat la închisoare în Dosarul transferurilor, este decisă să investească 8,5 milioane de euro în renovarea camerelor de la hotelul Athenee Palace Hilton.

În 2015, Alexandra mai băgase 3 milioane de euro în renovarea unui restaurant de la hotelul Crowne Plaza, 500.000 de euro pentru un centru de conferinţe, dar şi 800.000 la Hotelul Sport. În total, 12,8 milioane de euro, o sumă uriaşă.

Iesit din inchisoare, Copos se pare ca a fost nemultumit de planurile Alexandrei, in conditiile in care el are de platit prejudicii, din Dosarul Transferurilor si Dosarul Loteria 1, de peste 1 milion de euro, consemnează wowbiz.ro.  

„Alexandra Copos de Prada renunta la pozitia de conducere executiva Ana Hotels ca urmare a unei decizii personale si va ramane in continuare in consiliul de administratie al companiei. Ea va continua sa conduca Ana Pan si se va dedica dezvoltarii de proiecte de antreprenoriat personale”, a anunţat un comunicat oficial, conform wowbiz.ro.
“Ana Hotels, companie hoteliera fondata de George Copos, are un nou director general, Christine Schillings, care preia conducerea executiva a companiei de la Alexandra Copos de Prada”.