George, escapadă cu soţia la Londra. Ce surpriză l-a aşteptat acolo – FOTO

De: Cătălina Matei / 16.12.2016, 14:22
George, escapadă cu soţia la Londra. Ce surpriză l-a aşteptat acolo - FOTO
Dupa ce si-a lansat cea mai noua piesa a sa "Iubirea noastra frige" si blogul personal, George s-a relaxat pentru cateva zile la Londra. Ceea ce nu stia insa artistul la decolare, era ca Londra, unul dintre cele mai vizitate orase din lumea, avea sa-i pregateasca cateva surprize de proportii.

George a profitat de vremea frumoasa si impreuna cu sotia si fiica cea mare au luat la pas orasul, au vizitat cateva obiective turistice din Londra, muzee, dar si restaurantul celebrului bucatar Jamie Oliver.

„Prima destinatie, evident Victoria’s Secret. Trebuie sa mentionez faptul ca Victoria’s Secret este ca un muzeu in Londra. Am stat 2 ore pe ceas (o ora si 58 de minute mai exact) timp in care le-am pierdut pe fete de 3 ori, magazinul fiind pe 4 etaje si fiecare etaj avea cate 3 sau 4 incaperi imense. Ce mai?! Era raiul pe pamant pentru amandoua dar si pentru mine. Cate filme mi-am facut la ultimul etaj…..Evident ca am cumparat si eu ceva ca doar in showrile mele ma transform si in Beyonce. (Vezi Show Live pe site)http://www.georgeofficial.ro/show-live„, spune artistul.

Luat prin surprindere intr-un restaurant

„Surpriza de proportii la In momentul cand am intrat intr-un restaurant, am fost intampinat cu „buna seara”. Da. In limba romana. Ne-am asezat la masa si evident, dornic sa-mi exersez engleza, ospatarul ma intreaba „cu ce va servesc” evident tot in romana.

Am zis in mintea mea „mai tata, ai stat degeaba cu biciul pe mine” (tatal meu fiind unul dintre cei mai buni profesori de engleza). Dupa ce am stat de vorba cu ospatarul (Alex pe nume) ne-a marturisit ca 70% din angajati, sunt romani. Si nu doar in campul muncii dar si in management si top management. Acum inteleg de ce sunt alarmati englezii cand vine vorba de romani. Noi chiar suntem muncitori, inteligenti si dornici sa evoluam si evident ca le luam locurile de munca”, mai spune cantaretul.