George Michael a fost externat

Apropo.ro / 23.12.2011, 10:43
George Michael a fost externat
Cantaretul George Michaell va petrece Craciunul in resedinta sa din Londra, dupa ce a fost externat din spitalul vienez in care a primt tratament contra pneumoniei.

George Michael a fost externat din clinica AKH din Viena, unde a fost tratat din cauza unei pneumonii, si a luat avionul spre Londra pentru a petrece vacanta de Craciun in resedința sa din Marea Britanie.

Miercuri, medicii starului pop in varsta de 48 de ani au declarat ca acesta se simte mult mai bine si ca organismul sau a reactionat pozitiv la tratamentul administrat.

Vom face Craciunul acasa. Nu pot sa ma opresc din zambit astazi. Este cea mai frumoasa zi dintre toate zilele. El se simte din ce in ce mai bine. Nu mai exista motive de ingrijorare, acestea sunt zile fericite”, a spus Fadi Fawaz, partenerul de viata al lui George Michael.

Fadi Fawaz, noul iubit al lui Goerge Michael

In noiembrie, George Michael trebuia sa sustina un concert in cadrul turneului sau european „Symphonica – The Orchestral Tour”, insa a fost nevoit sa anuleze acel show, cu putin timp inainte de ora la care acesta fusese programat.

Ulterior, starul britanic a anuntat ca si-a amanat toate concertele din cauza pneumoniei severe cu care a fost diagnosticat.

El a fost internat in stare critica, insa medicii au anuntat la sfarsitul lunii noiembrie ca artistul se simte bine in urma tratamentului primit.