George Michael, internat de urgenţă

De: Cătălina Matei / 29.05.2014, 10:21
George Michael, internat de urgenţă
George Michael a fost dus de urgenţă la un spital din Londra, joia trecută, după ce un prieten a chemat o ambulanţă la casa acestuia. După patru ore, medicii au ieşit cu Michael dus pe targă şi s-au ândreptat de urgenţă spre spital.

Nici până acum nu se ştie exact ce se întâmplă cu George Michael. Se pare că acesta a suferit o criză, iar un prieten apropiat a chemat ambulanţa. Două maşini au sosit de urgenţă la faţa locului, iar medicii au stat peste patru ore în interiorul locuinţei, semn că artistul se afla într-o stare gravă şi trebuia să fie stabilizat înainte de a ajunge la spital.

Conform femalefirst.co.uk, reprezentanţii de PR ai artistului au declarat că acesta a ajuns la spital pentru câteva teste medicale de rutină, fapt ce nu explică deloc prezenţa a doua ambulanţe şi staţionarea lor în faţa casei vreme de patru ore.

Se presupune că incidentul de săptămâna trecută are legătură cu trauma suferită de cântăreţ în urmă cu doi ani. Anul trecut, George Michael şi-a pierdut cunoştinţa în timp ce se afla la volan şi a intrat cu maşina într-un parapet de lângă autostradă. A suferit atunci contuzii minore şi şi-a revenit în doar câteva săptămâni.