George Michael lansează o piesă despre lupta sa cu pneumonia

De: Gabriela Voicu / 04.04.2012, 16:33
George Michael lansează o piesă despre lupta sa cu pneumonia
Cântărețul George Michael, externat recent din spitalul în care a primit tratament pentru pneumonie, va scrie o piesă numită "White Light", despre lupta sa cu boala.

George Michael va scrie o piesa despre lupta sa cu pneumonia, boală din cauza căreia a fost internat într-un spital din Viena, Austria, anul trecut.

Cântărețul în vârstă de 48 de ani și-a anunțat fanii pe Twitter că a scris o piesă numita „White Light”: „Am fost ocupat în studio și am mixat pentru Symphonica, iar acum sunt pregătit să scriu despre ce mi s-a intâmplat în Viena… și despre cât de recunoscator sunt pentru că sunt în viață și că sunt alături de voi în această lume minunată”, a postat el.

George Michael (Foto: Hepta)

Michael le-a mulțumit medicilor care l-au îngrijit, fanilor și prietenilor care s-au rugat pentru sănătatea lui, dar și „ciudaților” care și-au dorit ca el să moară pe patul de spital, în noiembrie.

În momentul în care s-a îmbolnăvit, cântărețul era în timpul turneului „Symphonica”, pe care îl va relua și îl va încheia chiar în Viena, pe 4 septembrie.

George Michael a mai spus că 1.000 de cadre medicale de la spitalul vienez AKH vor fi invitate la concert.