George Michael primește tratament pentru anxietate

De: Gabriela Voicu / 02.10.2012, 12:32
George Michael primește tratament pentru anxietate
George Michael a anunțat că nu va sustine show-urile programate în Australia începând cu 10 noiembrie deoarece este nevoit să se trateze din cauza anxietății.

Fanii lui George Michael vor trebui să mai aștepte până să îl vadă din nou pe cântăreț în concerte. Acesta a anunțat recent că și-a anulat turneul pentru a se trata din cauza anxietății.

George Michael a declarat că suferă de anxietate de când a avut probleme cu pneumonia, anul trecut, când a fost internat în stare gravă într-un spital din Viena. El a mai spus că anularea turneului l-a întristat, dar că pur și simplu nu este pregătit să urce pe scenă.

George Michael (Foto: Hepta)

„Îmi pare rău că am anulat show-urile din Australia. Nu am reușit pe deplin să trec de trauma pe care mi-a cauzat-o internarea din cauza pneumoniei. Am fost avertizat de medici că e posibil să trec prin acest șoc și mi-au recomandat să ma odihnesc și să apelez la consiliere specializată. Am crezut în mod eronat că muzica și interacțiunea cu fanii în concerte mă vor ajuta”, a scris cântărețul pe site-ul său.

George Michael a mai precizat că nu și-a dat seama cât de dificil va fi acest an pentru el și va continua să cânte în Marea Britanie, dar nu și în Australia, unde ar fi trebuit să ajungă din 10 noiembrie.