George Michael raspunde bine tratamentului contra pneumoniei

Apropo.ro / 30.11.2011, 16:07
George Michael raspunde bine tratamentului contra pneumoniei
Cantaretul George Michael se simte mai bine dupa ce a primit tratament contra unei pneumonii cu care a fost diagnosticat recent.

Cantaretul George Michael, care a fost internat intr-un spital din Viena din cauza pneumoniei, face progrese semnificative si raspunde bine la tratament, a declarat un prieten apropiat al cantaretului.

George Michael este internat la spitalul AKH Austria si a fost in stare critica, confruntand-se cu o boala pulmonara potential mortala, care impiedica oxigenul sa ajunga in fluxul sangvin.

„Este foarte frig in aceasta parte a Europei si din cauza asta a facut pneumonie. Raspunde bine la tratament si se simte mult mai bine. Acum trebuie sa se odihneasca si sa invinga aceasta boala, pentru a-si putea relua activitatile”, a declarat acelasi prieten al cantaretului.

Fadi Fawaz, noul iubit al lui Goerge Michael

George Michael, in varsta de 48 de ani, care se afla, in prezent, in mijlocul turneului european „Symphonica”, a vandut peste 80 de milioane de albume pe plan international, iar printre piesele sale se numara hit-uri precum „Careless Whisper”, „Faith ” si „Last Christmas”.

Probleme de sanatate l-au fortat pe Michael sa-si contramandeze concertele pe care urma sa le sustina la Viena, Strasbourg (Franta) si Cardiff (Marea Britanie), dar show-urile vor fi reprogramate.

El a fost vizitat la spitalul din Viena atat de familie cat si de iubitul sau, stilistul Fadi Fawaz. Cantaretul va primi in curand si vizita fostului sau iubit, Kenny Goss.