George Miller va regiza o continuare a filmului „Mad Max: Drumul furiei”

De: Nicoleta Nicolae / 24.05.2015, 09:00
George Miller va regiza o continuare a filmului
Cineastul australian George Miller a confirmat faptul că va regiza o continuare a filmului "Mad Max: Drumul furiei/ Mad Max: Fury Road".

Acest film SF şi de acţiune, în care rolurile principale sunt interpretate de actorii Tom Hardy şi Charlize Theron, a fost lansat în cinematografe weekendul trecut. Continuarea acelei pelicule se va intitula „Mad Max. The Wasteland”, informează contactmusic.com.

Într-un interviu acordat reporterului Jeff Goldsmith, George Miller a declarat: „Avem deja un scenariu şi un roman. Ele au apărut datorită întârzierilor de la proiectul «Mad Max: Fury Road». Am tot scris poveşti de rezervă, iar acestea s-au tot extins”.

George Miller, care a regizat şi filmele din seria originală din seria „Mad Max” din anii 1980, în care rolul principal a fost jucat de Mel Gibson, a lăsat se înţeleagă de duminică, printr-un mesaj publicat pe Twitter, faptul că noua peliculă din această franciză de succes va avea o continuare: „Vă mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase pe care le-aţi scris şi spus despre filmul nostru. Ne-am distrat foarte mult în timpul filmărilor şi … veţi mai auzi de Max!”.

Sursa MEDIAFAX