George Takei vrea sa uneasca fanii Star Wars si Star Trek impotriva Twilight

Apropo.ro / 13.12.2011, 14:30
George Takei, Sulu pentru fanii Star Trek, a postat un mesaj video prin care indeamna fanii SF-urilor Star Wars si Star Trek sa se uneasca impotriva seriei Twilight, deoarece acest film nu invata nimic generatiile noi.

Star Wars si Star Trek sunt doua serii cinematice ale caror fani sunt cunoscuti pentru excentricitatile lor dar si pentru congresele la care se intalnesc anual. Desi sunt doua serii SF, care prezinta un univers similar, fanii acestor filme se afla mereu se „ciondanesc”, fiind incurajati si de unii actori consacrati precum William Shatner sau Carrie Fisher.

George Takei, actorul din spatele personajului Sulu, doreste sa puna stop acestei rivalitati si sa convinga fanii sa se uneasca impotriva unei noi serii care le ameninta „suprematia”, Twilight.

Mesajul acestuia, dupa cum puteti observa si din clip-ul de mai sus este urmatorul: „Fani ai Sci-Fi-ului fiti avertizati, nu exista povesti marete, personaje sau lectii de viata profunde in Twilight… In Twilight, singurul mesaj care suna tare si clar este – Oare ma place iubitul meu?”.

Multi critici acuza seria Twilight ca a transformat conceptul de vampir in ceva feminin, acestia sclipind in soare in loc sa fie arsi iar toate cele patru episoade ale seriei se invart in jurul unei povesti de dragoste intre o femeie si un vampir.