Georgia Jagger, cea mai reusita copie a lui Brigitte Bardot (Poze)

Apropo.ro / 14.08.2009, 13:00
Aruncam o singura privire si observam ca fetita lui Mick Jagger, Georgia, ii seamana leit lui Brigitte Bardot.

Aruncam o singura privire si observam ca fetita lui Mick Jagger, Georgia, ii seamana leit lui Brigitte Bardot.

Trasaturile fizice deosebite sunt mostenite din familie, mama acesteia, Jerry Hall, fiind un cunoscut model. De la tatal ei, solistul Mick Jagger, a mostenit buzele senzuale.

In varsta de 17 ani, Georgia uimeste prin asemanarea cu marea actrita a anilor ’50-’60. Celebra strungareata, buzele, pometii sau parul par ca desprinse din Brigitte. Chiar si alura sau stilul de prezentare este comun celor doua.

Georgia si-a facut debutul in fashion prezentand colectia de jeansi "Hudson", ea fiind remarcata de specialistii in domeniul modei datorita atitudinii sale sexy. Campania de atunci a carei imagine era Georgia, a fost indelung aclamata, deoarece vocile din jur sustineau ca tanara este prea mica pentru a se afisa topless in public.

georgia jagger

Georgia Jagger

Brigitte Bardot s-a nascut la Paris. In copilarie era timida si urata, cu parul rar, ochelari si aparat dentar. Cu timpul insa, B.B. (initialele numelui actritei) s-a transformat intr-o frumoasa lebada care a reusit sa faca istorie.

brigitte bardot

Brigitte Bardot

Si-a inceput cariera ca si model, pentru ca la varsta de 15 ani sa apara pe coperta revistei Elle. Doi ani mai tarziu, la 17 ani, isi facea debutul si in industria cinematografica. Pelicula "Si Dumnezeu a creat femeia" a reusit sa o aduca in atentia presei si sa devina foarte populara.

Brigitte Bardot de azi, militeaza pentru protejarea cainilor vagabonzi din Bucuresti.

GALERIE FOTO

jerry hall si mick jagger

Jerry Hall si Mick Jagger

georgia jagger

Georgia Jagger

brigitte bardot

Brigitte Bardot