Gerard Bulter a venit în România pentru Mădălina Ghenea

De: Gabriela Voicu / 21.07.2013, 13:11
Actorul Gerard Bulter a venit în România pentru a fi alături de iubita lui, Mădălina Ghenea, cu ocazia nunții fratelui ei.

Actorul Gerard Bulter a venit ieri în România pentru a fi alături de iubita lui, Mădălina Ghenea, într-un moment fericit: fratele ei se însoară. Butler a aterizat cu o cursă comercială, în jurul orei 13.30, la București, apoi a zburat cu un eliocpter în Argeș.

Faimosul actor scoțian nu ar fi putut rata ocazia de a o însoți la fericitul eveniment despre care ea a postat pe Facebook un mesaj emoționant:

Gerard Butler a vent în România

„Ne amuzam frecvent pe tema asta în copilărie și acum chiar am ajuns la marele moment. Da! Fratele meu se însoară! Tocmai am primit invitația la nuntă. Acum 22 de ani mi-a scris prima lui scrisoare, azi mi-a scris invitația la nunta lui”, a postat Mădălina Ghenea.

Contactată de Libertatea, mama Mădălinei, Tanța, nu a confirmat informația, dar a dezvăluit că este în drum spre București.

Frumoasa româncă și iubitul ei au un program încărcat, dar în această dimineață au lenevit în camera de hotel, potrivit Libertatea.

Mădălina Ghenea și Gerard Butler

Aflați la hotelul „Valea cu Pești”, de patru stele, de pe malul lacului Vidraru, cei doi amorezi au luat micul dejun și au vizitat Transfăgărășanul.

Gerard Butler a fost impresionat de drumul șerpuit din munți după ce Jeremy Clarkson&Co l-au lăudat în emisiunea Top Gear, al cărei fan declarat este Butler.