Gerard Butler, aproape de moarte

De: Marian Andrei / 24.10.2012, 15:00
Gerard Butler, aproape de moarte
Filmările la "Chasing Mavericks" puteau să se termine tragic pentru actorul scoțian Gerard Butler, care în una dintre scenele filmului a fost aproape să își piardă viața, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

Butler a fost rănit destul de serios într-o scenă în care se afla pe o placă de surf alături de un alt coleg din echipa de filmare. În timp ce filma una dintre scenele în care face surfing, actorul a fost surprins de un val, fiind lovit în zona capului.

Actorul susține că în timpul accidentului a trecut prin momente dificile. „A fost ca și când un tsunami venea peste mine și nu am mai reușit să ies la suprafață”, a declarat Butler.

„Am stat sub apă ceva timp și din cauza valului mă tot rostogoleam, apoi un al doilea val a venit și sincer am crezut că voi muri acolo, făcând un film”, a mai spus actorul scoțian.

Filmul „Chasing Mavericks”, produs de Gerard Butler și care va apărea pe 26 octombrie, spune povestea adevărată a lui Joy Moriatry, un băiat de 16 ani și misiunea sa de a face surfing pe cele mai periculoase valuri din Santa Cruz.

„Când am auzit despre povestea aceasta m-am gândit că este ocazia perfectă de a învăța să fac surfing. Filmul mi-a explicat cât de greu este să faci acest sport și cât de riscant este să fii surfer”, a adăugat Butler. Cu toate acestea, actorul spune că accidentul nu a fost nu motiv pentru care să se oprească din filmat.