Gerard Butler, despre relația cu Mădălina Ghenea: „A fost dragoste la prima vedere”

Apropo.ro / 19.10.2012, 10:30
Gerard Butler, despre relația cu Mădălina Ghenea:
Actorul scoțian Gerard Butler recunoaște că trăiește o poveste de dragoste alături de Mădălina Ghenea, o femeie de care s-a îndrăgostit la prima vedere.

Gerard Butler, 42 de ani, a fost fascinat de frumusețea Mădălinei Ghenea, 24 de ani, chiar de la prima vedere. Cei doi s-au întâlnit la filmările unei reclame la un brand din Dubai.

Când Mădălina a intrat în camera unde o așteptam să mergem să filmăm un spot publicitar împreună, m-a năucit frumusețea ei. Pur și simplu când am văzut-o prima oară, am amuțit. Am invitat-o pe loc să mergem împreună într-o călătorie în Islanda„, a declarat Butler pentru revista americană Men’s Journal.

Gerard Butler

În articolul publicat în revistă, intitulat „Gerard Butler- The Wild Life of an Action Hero”, actorul mai spune că s-a îndrăgostit de model la prima vedere.

Am fost impulsiv, recunosc. Însă nu chiar atât de impulsiv. Am avut o presimțire bună„, a explicat Gerard Butler. Și Mădălina împarte aceleași sentimente: „Sunt cea mai fericită femeie din lume„, scria ea pe Twitter.

Relația dintre Gerard și Mădălina a fost „desconspirată” de către revista italiană Vanity Fair care a publicat o serie de fotografii cu cei doi împreună, în Franța.