Gerard Butler nu renunță la Mădălina, dar nici la „amantă”

Apropo.ro / 26.06.2013, 18:00
Gerard Butler are două iubite - Mădălina Ghenea și o brunetă misterioasă în compania căreia a fost fotografiat.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Gerard Butler anunța despărțirea de modelul Mădălina Ghenea, prin intermediul unei publicații germane.

vezi aici imagini cu bruneta sexy și Butler

butler

După acest pas, Gerard s-a lăsat fotografiat în compania unei brunete sexy, tinerică, și cu părul lung precum Mădălina. Cei doi au luat masa la un restaurant din insula Capri, unde au și dansat și s-au sărutat. S-au cazat la același hotel, însă paparazzi nu au reușit să afle dacă au împărțit și aceeași cameră.

Nici bine nu au fost publicate imaginile, că Gerard a fost fotografiat și în compania Mădălinei Ghenea, alături de care și-a petrecut weekendul. Tot în Italia, acolo unde s-a distrat cu bruneta misterioasă. Este un fel de „adio, dar rămân cu tine”.

Mădălina, 25 de ani, și Butler, 43 de ani, s-au comportat ca și cum nu s-ar fi despărțit, s-au plimbat, au râs și și-au făcut poze la Fontana di Trevi din Roma.

vezi aici imagini cu Mădălina și Butler împreună

butler

În urmă cu ceva vreme Butler menționa că nu este în nicio relație serioasă acum, dar că și-ar dori o familie. Mădălina declara și ea că vrea o familie, că este încântată de scoțian, și brusc, acum, mai adaugă faptul că este puțin cam tânără pentru asta. Deși nici actorul scoțian și nici Mădălina nu au comentat despre motivele care au condus la separarea lor, se pare că ceva, ceva tot mai este între ei. Cine să mai înțeleagă ce se întâmplă?