Gerard Butler și Mădălina Ghenea, plimbare romantică în Roma (Poze)

De: Gabriela Voicu / 08.04.2013, 13:35
Mădălina Ghenea și Gerard Butler au ieșit la plimbare în Roma, după ce actorul a participat la un eveniment pentru promovarea filmului "Olympus Has Fallen".

Mădălina Ghenea și Gerard Butler sunt încă împreună, în ciuda zvonurilor din ultima vreme. Mai mult, cei doi au făcut o plimbare romantică prin Roma recent și chiar au fost joviali în fața paparazzilor, care i-au urmărit la fiecare pas.

Modelul a purtat o ținută casual formată din jeans slim, tricou și jacheta albe, respectiv o pereche de bascheți khaki. Ea și Butler și-au folosit telefoanele mobile pentru a-i fotografia la rândul lor pe paparazzi.

Vezi galeria foto

Actorul, care în această perioadă promovează filmul „Olympus Has Fallen” s-a relaxat alături de Mădălina și au vizitat mai multe locuri din Roma, între care Colosseum-ul.

Modelul, care locuiește în Milano, a participat vineri alături de iubitul ei la un eveniment pentru promovarea noului său film, în Roma, iar ulterior au fost văzuți împreună la un cocktail. Ei formează un cuplu de aproape un an și s-au cunoscut în New York.