Gerard Depardieu arată mai dizgraţios ca niciodată – POZE

Apropo.ro / 03.12.2014, 07:00
Gerard Depardieu arată mai dizgraţios ca niciodată - POZE
Gerard Depardieu este văzut deseori umbând neîngrijit şi băut. La un concert de muzică clasică, artistul a făcut un show de zile mari.

La conformaţie seamănă din ce în ce mai mult cu personajul interpretat de el  în Asterix şi Obelix. A acumulat multe kilograme în ultima perioadă, se poartă de parcă nu-i mai pasă de nimic din jurul său, iar aspectul neîngrijit lasă de dorit.

Gerard

Deunăzi a fost în Belgia la un concert de-al fiului său. Gerard Depardieu a băut în culise, apoi în sala de spectacol până când nu a mai realizat că nu se poate controla şi s-a urcat pe scenă spre uimirea celor prezenţi.

Gerard

Printre instrumentişti, Gerard a început să recite din Baudelaire, cu greu. Publicul s-a enervat şi a început să strige la Depardieu să coboare de pe scenă pentru ca spectacolul să continue.

Gerard

Gerard Depardieu a fost însoţit spre parcare de paznici, gata să aplaneze orice eventual conflict. Dizgraţios este Depardieu în imaginile surprinse de paparazzi în care apare cu cămaşsa scoasă din pantaloni, care oricum nu-i mai poate acoperi burta mare. Urât, foarte urât.