Gerard Depardieu filmeaza la Sighisoara scene din pelicula „Ipu – Convicted to Live”

Apropo.ro / 19.09.2011, 17:30
Gerard Depardieu a avut prima zi de filmare, vineri, la Sighisoara, pentru productia "Ipu - Convicted to Live".

Actorul Gerard Depardieu se afla pentru a doua oara in Romania, pentru a filma scene la pelicula „Ipu – Convicted to Live”. Actorul a mai filmat in Romania la inceputul anilor ’90.

De aceasta data, Depardieu filmeaza in orasul Sighisoara pentru cateva zile. Cu stradutele, casele vechi si colturile de gradina nealterate de timp, Sighisoara este locul perfect pentru a recrea atmosfera de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Primele scene au fost filmate in diverse locatii din partea veche a orasului si in satul Saschiz. Echipa va ramane la Sighisoara pentru inca trei saptamani, apoi se va muta la Bucuresti, pentru scenele de interior.

Harvey Keitel

Harvey Keitel este asteptat la Sighisoara

Alaturi de Depardieu, la Shighisoara va mai sosi si actorul Harvey Keitel, dar si tanarul Bogdan Iancu (copilul din filmul „Ho, ho, ho”).

In ce-l priveste pe Garard Depardieu, am inceput cu scenele in care apare cu prietenul lui, copilul Alex, alias Bogdan Iancu, scene de altfel grele din punct de vedere tehnic, inclusiv finalul, sugestiv si emotionant”, spune regizorul filmului, Bogdan Dreyer, care il cunoaste pe Depardieu de circa 20 de ani.

Bogdan Iancu si Stefan Banica

Bogdan Iancu alaturi de Stefan Banica Jr. in pelicula „Ho, ho, ho”

Distributia este intregita de actorul belgian Hubert Damen si de actori romani cunoscuti, precum Alexandru Bindea, Nicodim Ungureanu, Gheorghe Visu, Daniela Nane, Adina Cartianu.

Citeste mai multe detalii despre noul film al lui Depardieu, filmat in Romania, pe Mediafax