Gere se lupta cu imaginea sa de gigolo

Apropo.ro / 17.06.2002, 12:00
Gere se lupta cu imaginea sa de gigolo
Îndragitul actor american spune ca se straduieste si în ziua de azi sa se scuture de imaginea capatata dupa filmul "American Gigolo", în care a jucat în 1980. Desi a facut o droaie de filme de cele mai diverse facturi în cei 22 de ani care au trecut de cînd femeile au luat foc la vederea lui


Îndragitul actor american spune ca se straduieste si în ziua de azi sa se scuture de imaginea capatata dupa filmul „American Gigolo”, în care a jucat în 1980.

Desi a facut o droaie de filme de cele mai diverse facturi în cei 22 de ani care au trecut de cînd femeile au luat foc la vederea lui facînd striptease pe ecran, Richard spune ca multa lume îl considera înca macho-ul irezistibil de acolo.

Dupa ce au vazut cel mai recent film al sau, „Unfaithful”, în care Gere este un sot încornorat, cei mai multi spun ca e absolut incredibil. „Tu esti singurul gigolo de-acolo, cum ar putea exista altul în zona?”, i se spune mai tot timpul.

Replica la care actorul raspunde rîzînd ca tînarul sau partener, Olivier Martinez (cu care îl însala nevasta, interpretata de Diane Lane), „E mult mai bun decît mine. Le asigur pe toate doamnele, dintre noi doi el este cel mai bun!”.

Sursa: ProTv Magazin

Tags: