Gerhard Schroder crede ca Grecia poate produce o surpriza

Apropo.ro / 04.07.2004, 14:53
Gerhard Schroder crede ca Grecia poate produce o surpriza
Cancelarul german Gerhard Schroder a apreciat, vineri, ca reprezentativa Portugaliei este favorita la cîștigarea Campionatului European de fotbal, dar și ca echipa Greciei poate produce o surpriza, informeaza AFP. "Teoretic, Portugalia este favorita la cîștigarea titlului

Cancelarul german Gerhard Schroder a apreciat, vineri, ca reprezentativa Portugaliei este favorita la cîștigarea Campionatului European de fotbal, dar și ca echipa Greciei poate produce o surpriza, informeaza AFP.

„Teoretic, Portugalia este favorita la cîștigarea titlului european. Dar, dupa ce am vazut meciul cu Cehia, consider ca Grecia trebuie tratata cu multa seriozitate, datorita antrenorului Otto Rehhagel și a jucatorilor, pe care acesta i-a pregatit foarte bine”, a declarat Gerhard Schroder.

Cancelarul german a adaugat ca echipa Greciei este capabila sa produca o surpriza. „În orice caz, va fi un meci plin de suspans. Sper sa-l pot urmari”, a mai spus Schroder.

Finala Campionatului European de fotbal, dintre reprezentativele Portugaliei și Greciei, se va desfașura, duminica, la Lisabona.

Mediafax