Germania – Ghana 2-2. Nemții se împiedică în fața unei echipe arțăgoase

Apropo.ro / 22.06.2014, 00:06
Germania - Ghana 2-2. Nemții se împiedică în fața unei echipe arțăgoase
Naționala de fotbal a Germaniei a făcut un pas greșit în drumul spre calificarea în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Brazilia, nemții reușind doar un 2-2 contra Ghanei.

Extrem de încrezători după victoria la scor obținută împotriva Portugaliei, 4-0, nemții au uitat ca în partida respectivă au avut superioritate numerică timp de circa o oră și au deschis scorul dintr-un penalty controversat, iar Muller și ai lui i-au luat la preț de matineu pe ghanezii.

A rezultat un meci echilibrat în care ambele formații și-au trecut în cont perioade de dominare. Mario Gotze a deschis scorul pentru Germania, în debutul reprizei secunde, dar Ghana a întors rezultatul grație reușitelor semnate de Andre Ayew și Asamoah Gyan. Germania a avut nevoie de inspirația veteranului Miroslav Klose pentru a egala în minutul 71 și a salva un punct din această partidă.

Germania – Ghana s-a terminat 2-2, iar nemții vor avea emoții în ultima etapă, în partida cu SUA, deși au acumulat patru puncte până acum.

Nici Argentina nu a strălucit în primul meci de sâmbătă, cel disputat împotriva Iranului, dar Messi și ai lui s-au impus, în cele din urmă, cu 1-0, grație golului marcat de starul Barcelonei în prelungiri.

Toate rezultatele de la Campionatul Mondial de fotbal le găsiți AICI.

Programul meciurilor de la Campionatul Mondial de fotbal îl găsiți AICI.