Germania: O șoferiță blondă e cea mai tare la parcare

De: Marian Andrei / 25.10.2012, 16:30
Germania: O șoferiță blondă e cea mai tare la parcare
Mare surpriză mare la concursul "Campionul german al parcărilor", desfășurat weekendul trecut: cea mai tare la parcare a fost o șoferiță de 45 de ani.

În finala concursului, Sabine Langer din Dusseldorf s-a impus în fața celorlalți competitori, patru bărbați și trei femei, câștigând marele premiu, o excursie la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco.

Finaliștii au avut de executat probe dificile, între care parcarea unei limuzine de aproape nouă metri lungime, a unui triciclu sau a unei mașini cu celebrul, dar imposibil de manevrat, schimbător de viteze orizontal (folosit pentru prima dată la Citroen 2CV).

Însă, după cum s-a dovedit, niciun loc de parcare nu a fost prea îngust și nicio mașină suficient de complicată pentru Sabine, care este șofer profesionist și pentru care orice parcare mai dificilă este o provocare.

Din punctul ei de vedere, cea mai grea încercare i s-a părut parcarea unui camion articulat, atunci când a trebuit să poarte încălțăminte specială, cu platformă, pentru a putea ajunge la pedale.

Blonda nu a ratat ocazia să îi „înțepe” pe bărbați. „Există bărbați care spun că este imposibil ca o femeie să câștige campionatul național de parcare. Aș fi dorit să fie azi aici”, a spus Sabine, care a adăugat că „singura rețetă sigură pentru o parcare reușită este practica„.