Germania – Portugalia, 4-0. Nemții, debut în forță la Campionatul Mondial de fotbal

Apropo.ro / 17.06.2014, 00:03
Germania - Portugalia, 4-0. Nemții, debut în forță la Campionatul Mondial de fotbal
Naționala de fotbal a Germaniei a debutat cu o victorie categorică la Campionatul Mondial din Brazilia, nemții impunându-se luni seară, cu 4-0, împotriva echipei Portugaliei, principala adversară din Grupa G.
Nemții au făcut spectacol în partida cu Portugalia, dar au fost încurajați și de două decizii cel puțin discutabile ale centralului sârb Milorad Mazic.
 
Mazic a acordat un penalty pentru Germania, în minutul 12, când Thomas Muller a deschis scorul, iar apoi l-a eliminat direct pe Pepe, în minutul 37, la scorul de 2-0 pentru echipa Germaniei.
 
În afară de arbitrul de centru, eroul meciului a fost atacantul german Thomas Muller, autor a trei reușite. Fundașul Mats Hummels și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.
 
Germania – Portugalia s-a încheiat 4-0, la capătul unui meci în care super-starul Cristiano Ronaldo a fost ca și inexistent. Iar pentru Portugalia ocuparea locului 2 în grupă și calificarea în optimi pare o utopie, dacă luam în calcul evoluția de luni seară.
 
Tot în Grupa G, SUA s-au impus, cu 2-1, împotriva Ghanei, după un meci dominat clar de africani și în care SUA au deschis scorul încă din secunda 30, prin Clint Dempsey.
 
Într-un alt meci disputat luni seară, Iran și Nigeria au încheiat la egalitate, 0-0.
 
Rezultatele de la Campionatul Mondial de fotbal le găsiți AICI.
 
Programul meciurilor de la Campionatul Mondial de fotbal le găsiți AICI.