Gerrard l-a facut „roman nebun” pe Ionel Ganea

Apropo.ro / 30.04.2008, 11:26
Gerrard l-a facut
Steven Gerrard a spus in autobiografia sa despre Ionel Ganea ca este un "roman nebun", deoarece a avut o intrare criminala asupra acestuia.

Steven Gerrard a spus in autobiografia sa despre Ionel Ganea ca este un "roman nebun", deoarece a avut o intrare criminala asupra sa, intr-un meci disputat intre Wolverhampton si Liverpool, cand atacantul roman l-a atacat dur pe Gerrard, fara sa primeasca vreun avertisment din partea arbitrului Barry Knight.

"In cariera mea, nu doar eu am fost responsabil cu intrarile criminale. Am fost, la randul meu, «la primire», casapit dureros. Una din cele mai dure intrari asupra mea a fost tacklingul de las al lui Viorel Ganea. Tocmai revenisem dupa o accidentare care m-a tinut trei etape pe tusa, iar ultimul lucru de care aveam nevoie era un roman nebun care sa ma raneasca! Ganea a facut-o! Evident, rusinos! Mi-a sfasiat jambiera de la genunchi pana la glezna. Sub jambiera, piciorul meu era taiat adanc, o rana urata. Ganea aproape ca mi-a rupt piciorul”, a rememorat Gerrard.