Gestul emoţionant făcut de CRBL, la Next Star – FOTO

De: Cătălina Matei / 12.10.2016, 12:53
Gestul emoţionant făcut de CRBL, la Next Star - FOTO
În ediţia de joi, 13 octombrie, de la ora 20.30, a show-ului “Next Star”, când Pepe părăseşte fotoliul de jurat şi îi ia pentru câteva minute locul de prezentator lui Dan Negru vin copii talentaţi la muzică şi dans, dar şi în mânuirea unor păpuşi speciale, copii care cântă într-o fanfară, dar şi care ştiu să pregătească cocktailuri nonalcoolice într-un mod spectaculos.

În emisiunea prezentată de Dan Negru, unul dintre copiii talentaţi care vin în acestă ediţie la „Next Star” este Ecaterina, din Chişinău, care va prezenta un număr special cu… păpuşi. “Este un moment artistic învăţat de la mama, care l-a prezentat, la rândul ei, anul trecut, la „iUmor””, spune aceasta. Cum vor aprecia juraţii Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa şi CRBL momentul pregătit de Ecaterina telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

În aceeaşi ediţie, vin copiii din Fanfara Rotaria, din Vaslui, care vor face o demonstraţie alături de colegii lor suflători mai mari, dar şi dansatorii de la X Style Kids, din Arad, care anul acesta au reprezentat cu brio România la Campionatul Mondial de Hip Hop de la Las Vegas. Impresionat de prestaţia lor, CRBL le va face invitaţia să fie alături de el, pe 21 noiembrie, la Sala Palatului, la ultima apariţie pe scenă a trupei Simplu, Cum au primit cei zece dansatori invitaţia lui CRBL, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

La “Next Star”, în aceeaşi ediţie, vor veni şi “The Barman’s”, o trupă formată din două fete şi un băiat care, în ritm de dans, vor pregăti cocktailuri nonalcoolice pe care le vor oferi celor patru juraţi. Demonstraţia lor îl va ridica de la masa juriului pe CRBL, care va încerca la rândul său să mânuiască asemenea barmanilor recipientele folosite de aceştia la prepararea băuturilor. Dacă va reuşi, rămâne de văzut.

Cine sunt ceilalţi concurenţi ai serii şi, bineînţeles, care dintre ei se va califica în marea finală a sezonului, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 13 octombrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a emisiunii “Next Star”, prezentată de Dan Negru.