Gestul impresionant făcut de Leonardo DiCaprio

De: Nicoleta Nicolae / 16.07.2015, 07:00
Gestul impresionant făcut de Leonardo DiCaprio
Gest lăudabil din partea lui Leo DiCaprio. Actorul american a donat 15 milioane de dolari unor organizaţii ecologiste prin intermediul fundaţiei sale de caritate, informează contactmusic.com.

Banii vor fi donaţi unor organizaţii ecologiste despre care starul hollywoodian afirmă că „lucrează pentru a rezolva cea mai mare provocare cu care se confruntă omenirea”. Potrivit publicaţiei americane New York Post, printre organizaţiile care vor beneficia de acest sprijin financiar se află Amazon Watch, Save the Elephants, Tree People şi World Wildlife Fund.

„Distrugerea planetei noastre continuă într-un ritm pe care nu mai putem să ne permitem să îl ignorăm. Avem responsabilitatea de a inventa un viitor în care caracterul locuibil al planetei noastre să nu fie obţinut prin afectarea acelora care locuiesc aici”, se afirmă în comunicatul de presă dat publicităţii de Leonardo DiCaprio.

Starul american, în vârstă de 40 de ani, a înfiinţat Leonardo DiCaprio Foundation în 1998 şi a făcut donaţii de multe milioane de dolari, de-a lungul anilor, unor fundaţii care militează pentru conservarea mediului înconjurător şi a animalelor sălbatice.

Sursa: MEDIAFAX