Gestul obscen al unei stewardese către pasageri a costat-o locul de muncă

Apropo.ro / 06.02.2013, 15:45
Gestul obscen al unei stewardese către pasageri a costat-o locul de muncă
O stewardesă a postat pe internet o fotografie în care arăta degetul mijlociu pasagerilor din avion. Imaginea a devenit virală, iar ea și-a pierdul jobul.

Rusoaica Tatiana Kozlenko a postat pe rețeaua de socializare Vkontakte o imagine în care apare mâna ei cu degetul mijlociu îndreptat către pasagerii îmbarcați în avion. Chipul ei nu se vede în fotografie, iar călătorii erau toți cu spatele la ea.

Imaginea postată pe internet a adunat rapid multe like-uri și a devenit virală. Atât de bine a circulat imaginea că a ajuns și la superiorii fetei, care s-au văzut nevoiți să o elibereze din funcție.

tatiana in avion

Șefii companiei de zbor Aeroflot au anunțat decizia de a o concedia pe Tatiana… pe Twitter: „Fotografia arată ce atitudine are ea față de pasageri. Tatiana și-a recunoscut greșeala”.

În opinia stewardesei, lucrurile nu stau chiar așa. Ea susține că doar s-a tăguit în imagine, nu este postată de ea ci altcineva a făcut-o. „Mâna nu este a mea. Nu mă consider vinovată. Avionul nu aparține companiei mele. Nu înțeleg de ce vor să-mi distrugă viața”, a spus Tatiana pe pagina ei de Vkontakte.