Gestul șocant al unor medici, după ce au decapitat un bebeluș la naștere

De: Gabriela Voicu / 16.10.2012, 17:00
Gestul șocant al unor medici, după ce au decapitat un bebeluș la naștere
Doi medici care au decapitat la naștere bebelușul unei femei din Missouri, SUA, au încercat să ascundă grozăvia printr-un gest oribil.

Un cuplu american din Florissant, Missouri, a intentat proces împotriva a doi medici ginecologi, care le-au decapitat copilul în timpul manevrelor de naștere și au încearcat să ascundă grozavia, îndesând corpul și capul tăiat înapoi în vaginul mamei.

Arteisha Betts și Travis Ammonette au descris în plângerea oficială modul în care medicii Gilbert Webb și Susan Moore au insistat ca femeia să nască natural și cum fiul lor a fost decapitat de ei.

Potrivit documentelor, Betts și Ammonette i-au spus medicului Moore că preferă cezariana, pentru că nu au vrut să riște după ce la ecografie au văzut că fătul prezenta abdomenul anormal de mare. Când mama însărcinată a intrat în travaliu prematur, Dr. Webb nu a fost de acord cu cezariana și a condiționat livrarea bebelușului printr-un proces de naștere naturala, împotriva voinței femeii. Cuplul a afirmat și că medicul obstetrician a refuzat să-i lase să meargă la alt spital, pentru cezariană.

în prima fază, capul copilului a ieșit normal, dar situația s-a complicat când abdomenul fătului a îngreunat nașterea. Potrivit plângerii, doctorul a tras de capul copilului, în încercarea de a disloca corpul, iar acesta a fost decapitat. Sângele a început să țâșnească din arterele și venele copilului și s-a scurs pe podea, în fața mamei disperate. Panicat, medicul a împins capul și corpul copilului înapoi în canalul de naștere al gravidei, solicitând cezariană de urgență.

Doctorul a început să taie în abdomenul femeii înainte ca anesteziea să-și facă efectul complet, cauzându-i mamei dureri înfiorătoare. Înainte de a înmâna fătul mort părinților, Webb a încercat să ascundă nenorocirea, atașându-i capul bebelușului mort!

Cei doi medici implicați nu au făcut niciun comentariu, nici reprezentanții centrului medical în care a avut loc episodul de groază. Nefericitul cuplu este decis să meargă până unde este necesar pentru a obține dreptate pentru fiul lor.