Geta Voinea: „Oamenii m-au dezamãgit!” A trecut prin două divorţuri

Apropo.ro / 30.05.2018, 12:25
Geta Voinea: „Oamenii m-au dezamãgit!” A trecut prin două divorţuri
Geta Voinea este o femeie de afaceri de succes, dar şi mama unei fete de 18 ani şi, astăzi, de la ora 14.00, vine la ”Totul pentru dragoste”, emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, unde împărtăşeşte povestea ei de viaţă pe care foarte puţini oameni o ştiu.

Geta Voinea e toată un zâmbet, asta deşi viaţa ei nu a fost una tocmai uşoară, fiind o femeie care a trecut prin două divorţuri. S-a căsătorit prima dată cu Sorin Voinea, atunci când avea vârsta de 24 de ani, în 1988. După acest divorţ, Geta a decis să păstreze numele, pentru că a considerat că îi poartă noroc. După o perioadă, se căsătoreşte cu Lucian Miess, un om de afaceri care deţinea un lanţ de saloane de coafură. A rămas însărcinată în noaptea nunţii şi au împreună o fată superbă pe nume Ann-Christine Nicole Miess. Însă, în urmă cu zece ani, a divorţat pentru a doua oară.

„De cele mai multe ori oamenii m-au dezamăgit. Nu au înţeles că ‘a fi unit este foarte important şi că numai aşa poţi muta munţii din loc’. Am avut şi eşecuri… familiale. Dar poate că a fost mai bine aşa. Dacă nu divorţam atunci, poate că acum nu ajungeam ceea ce sunt. Odată cu trecerea timpului aş vrea să încerc să aflu care-mi sunt priorităţile în viaţă. Să mă pun eu în faţă şi pe alţii la urmă. Să învăţ să spun nu,” mărturiseşte Geta Voinea care este convinsă că micuţii care provin din părinţi despărţiţi cresc mult mai puternici, asta deşi fiica ei frânge inima de fiecare dată când îi spune că şi-ar dori să fie din nou o familie unită.

Despre cum a reuşit să treacă peste două divorţuri şi cum este să fii mamă singură, dar şi despre cum îşi găseşte puterea de a fi mereu pozitivă, cu zâmbetul pe buze şi plină de energie, Geta Voinea vorbeşte astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” moderată de Mirela Vaida, la Antena 1