Gheorghe Stefan: Rapid ar trebui depunctata

Apropo.ro / 19.12.2007, 12:40
Gheorghe Stefan: Rapid ar trebui depunctata
Gheorghe Stefan spune ca amenintarile rapidistilor de a retrage echipa de pe teren ar trebui sa se soldeze cu depunctarea giulestenilor

Presedintele de onoare al gruparii Ceahlaul Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat, marti, ca amenintarile rapidistilor de a retrage echipa de pe teren in cazul in care vor fi furati de arbitri ar trebui sa se soldeze cu depunctarea giulestenilor.

"Ei fac presiune asupra arbitrilor, dar le dau un sfat: sa nu se prezinte, sa se retraga din minutul unu, daca tot pleaca cu idei preconcepute. E o strategie a domnului Copos, se pricepe la strategii de genul asta, e un mare strateg", a spus Stefan. "Prima data ar trebui sa se retraga chiar George Copos, la cate murdarii a facut in afaceri si in fotbal. Cred ca FRF ar trebui sa se sesizeze si sa depuncteze Rapidul cu trei puncte, pentru atitudinea domnului Copos. Eu chiar il rog sa scoata echipa de pe teren". a adaugat Stefan.

Oficialul nemtean este increzator intr-un rezultat bun al echipei sale in meciul cu Rapid, restanta din etapa a IX-a a Ligii I, programat miercuri, de la ora 20.00, la Piatra Neamt. "Si cu Steaua am jucat bine, dar n-am avut sansa, pana si Gigi Becali a recunoscut ca trebuia sa fie 3-1 pentru noi. Acum daca jucam bine, poate castigam", a comentat el.

Presedintele executiv al clubului nemtean, Grigore Sichitiu, spune ca nu il surprinde cu nimic atitudinea conducatorilor rapidisti. "Sunt specialisti in a deturna responsabilitatile. Noi ne vom vedea de jocul nostru. Daca ar fi sa analizam, cred ca noi suntem cel mai dezavantajati de arbitri in acest sezon, dar nu strigam nimic", a spus el.

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marti, ca este nemultumit de arbitrii delegati la meciul restanta cu Ceahlaul Piatra Neamt, amenintand cu retragerea echipei de pe teren daca formatia giulesteana va fi "furata de arbitri". "Cine ne-a furat pe noi cu CFR? Lajos Tiberiu. Cine este asistent la meciul asta? Miklos Nagy din Cluj-Napoca. Cine e observator de arbitri? Dan Dragos Craciun din Cluj-Napoca. Deci, doi din Cluj si inca un… om, Lajos Tiberiu… nu vreau sa zic mai mult. El ne-a arbitrat si cu CFR, asta e un tip care vine direct montat", a adaugat actionarul majoritar al gruparii giulestene.