Gheorghe Visu, personaj negativ în “Pariu cu viaţa”

Apropo.ro / 23.05.2012, 06:00
Gheorghe Visu, personaj negativ în “Pariu cu viaţa”
Gheorghe Visu are un personaj negativ în “Pariu cu viaţa”, serial care ajunge la finalul sezonului 2 pe 28 mai la PRO TV.

După ce telespectatorii l-au urmărit în lui Stătică din producţiile „Inimă de ţigan”, „Regina”, „Moştenirea” şi „State de România”, Gheorghe Visu a revenit pe micile ecrane în rolul lui Dragoslav, un personaj negativ foarte dur şi crud. Sârbul Dragoslav ajunge în acţiunea serialului „Pariu cu viaţa” prin intermediul lui Johnny Cămătaru (Cătălin Căţoiu), fiind unul dintre partenerii de afaceri murdare al acestuia. Are mai multe identităţi false, însă în România îşi spune Dragoslav.
„După State de România> am făcut o pauză care mi-a prins destul de bine. Am făcut mici excepţii, am avut câteva zile de filmare pentru două lungmetraje, iar acum m-am întors şi la televiziune şi la teatru. La televiziune cu rolul din . E un gen de personaj pe care nu l-am mai jucat, o să interpretez un personaj deloc simpatic, aşa cum am fost până acum. Din contră, e o brută şi o să fac tot posibilul să joc o brută. Ma bazez cu totul pe propunerea regizorală până voi avea şi eu aportul meu în conturarea personajului”, spune actorul Gheorghe Visu.