Gheorghe Vlădan avea discernământ în momentul crimelor de la coafor

De: Dragos Tanase / 14.03.2012, 16:15
Gheorghe Vlădan avea discernământ în momentul crimelor de la coafor
Specialiștii Institutului Național de Medicină Legală (INML) au finalizat expertiza psihiatrică în cazul lui Gheorghe Vlădan, stabilind că acesta avea discernământ în momentul atacului armat de la coaforul din complexul Perla.

Autorul atacului armat de la coaforul din complexul Perla a fost arestat în 6 martie, de instanța Tribunalului București, pentru omor calificat și deosebit de grav, el fiind acuzat și de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, dar și de premeditarea faptei. Decizia a fost contestată de Vlădan la Curtea de Apel București, însă luni el a anunțat instanța că își retrage recursul.

În data de 5 martie, în jurul orei 17.30, Gheorghe Vlădan (53 de ani), șofer la Policlinica MAI, a intrat în coaforul din complexul Perla, din cartierul Dorobanți, unde lucra soția sa, Florina Vlădan (47 de ani), coafeză.

Vlădan și-a împușcat mortal soția, apoi a tras într-o colegă a sa, casiera Mariana Bendre, după care a rănit alte șase persoane aflate în salonul de înfrumusețare din București.

Citește motivarea deciziei Judecătoriei Tribunalului București de arestare a lui Gheorghe Vladan, pe Mediafax.ro