Gheorghe Zamfir este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

De: Alex Manole / 15.06.2022, 19:55
Gheorghe Zamfir este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Marele muzician român Gheorghe Zamfir este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 18 iunie, începând cu ora 19.00.

În decursul carierei sale muzicale de peste 50 de ani, Gheorghe Zamfir a creat peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental și simfonic. Repertoriul său cuprinde compozitori de la perioada barocă și clasică precum Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach și Antonio Vivaldi, până la contemporani ca Paul McCartney, Billy Joel sau Elton John.

Gheorghe Zamfir este câștigătorul a 120 de discuri de aur și platină, are peste 190 de discuri înregistrate și peste 120 de milioane de albume vândute. Este singurul artist european care a câștigat două discuri de aur în SUA și singurul artist român care a câștigat un disc de aur în Ungaria.

Urmărește interviul integral cu Gheorghe Zamfir, sâmbătă, 18 iunie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

CITEȘTE ȘI: Cu o experiență de peste 25 de ani în presa din România, Adrian Artene, directorul editorial al Grupului Gândul, lansează podcastul ALTCEVA

Foto: Grupul Gandul