Gheorghe Zamfir, invitat special în concertul lui Andre Rieu, pe 5 iunie

De: Carmen Ulian / 13.03.2015, 16:00
Gheorghe Zamfir, invitat special în concertul lui Andre Rieu, pe 5 iunie
Violonistul André Rieu, care a anunțat anterior că va susține șase concerte în Piața Constituției din București, în luna iunie, și-a programat un show suplimentar pe 5 iunie, iar Gheorghe Zamfir va fi invitatul special al spectacolelor sale.
Biletele pentru al șaptelea concert sunt disponibile deja prin rețeaua Eventim.
 
Cunoscutul violonist a încheiat, joi, o scurtă vizită la București și, înainte de a pleca, și-a anunțat fanii români că artistul Gheorghe Zamfir va fi invitatul special al concertelor pe care le va susține în Capitală.
 
„Mă simt atât de bine că am putut revedea Bucureștiul și am întâlnit din nou oamenii săi minunați! Pregătesc cu plăcere detaliile programului concertelor de la București și sunt foarte bucuros că Gheorghe Zamfir mi se va alătura!”, a declarat André Rieu.
 
André Rieu promite un eveniment unic, concertele de la București fiind singurele organizate în aer liber pe care artistul le susține în lume, pe lângă cele de la Maastricht, orașul său natal.
 
Peste 50.000 de bilete pentru concertele susținute de André Rieu la București s-au vândut până în prezent, cererea fiind în creștere.