Gheorghe Zamfir se pregăteşte de nuntă! Cum arată iubita lui, cu 44 de ani mai tânără

De: Nicoleta Nicolae / 24.08.2015, 10:36

Gheorghe Zamfir se pregăteşte de nuntă! Cum arată iubita lui, cu 44 de ani mai tânără
Diferenţa de vârstă de 44 de ani dintre Gheorghe Zamfir şi iubita lui, Nicoleta Beca, pare să nu-i deranjeze pe cei doi îndrăgostiţi.


După un divorţ “cu cântec”, care a durat cinci ani şi a cărui decizie s-a pronunţat recent, Gheorghe Zamfir este pregătit pentru o nouă căsătorie, în ciuda faptului că nu şi-a încheiat încă socotelile cu fosta soţie.

Cel mai cunoscut naist din întreaga lume aşteaptă de câţiva ani să o ducă la altar pe Nicoleta Beca (30 de ani), solista de muzică populară care îi este alături din 2010. Evenimentul se doreşte a avea loc chiar când maestrul va împlini 75 de ani, pe 6 aprilie 2016.

Zamfir şi Nicoleta, cu 44 de ani mai tânără decât maestrul, au de gând să facă ceremonia religioasă la Chişinău, la un cunoscut restaurant cu specific tradiţional, al cărui patron, basarabeanul Vladimir Vreme, şi soţia lui le vor fi nu numai gazde, ci şi naşi de cununie, conform Libertatea.ro.

Artistul mai organizează un chef în cinstea evenimentului, care va avea loc fie în apropierea conacului său de la Cobia, lângă Găeşti, Dâmboviţa, unde a mai pus la cale fastuoase şi originale petreceri ale zilelor sale de naştere, fie la Alba Iulia, aproape de locul din care se trage mireasa (satul Cib, comuna Almaşu Mare).