Ghiceste cand moare Britney si castiga un PlayStation 3

De: Manuela Stoicescu / 15.01.2008, 13:00
Ghiceste cand moare Britney si castiga un PlayStation 3
Site-urile si posturile de radio au gasit o modalitate partial sadica, partial amuzanta de a duce la extrem povestea din ultima vreme a cantaretei.

La o zi dupa ce Britney Spears a fost internata in spital si supusa unei evaluari psihiatrice, pe net a luat fiinta un site care ofera oricui ocazia de a castiga o consola de ultima generatie.

Tot ce trebuie sa faci este sa anticipezi cu exactitate ziua in care vedeta americana isi va da duhul.

Conform statisticilor de pe site, au fost formulate deja peste 10.000 de predictii, cei mai multi dintre useri optand pentru supradoza, sinucidere sau atac de cord drept cauza a mortii.

Iata mesajul de pe WhenisBritneygoingtodie.com: "Toti ne vom intalni intr-o buna zi cu Creatorul dar, asemenea lui Amy Winehouse, Britney Spears pare sa arda de nerabdare.

Acum cativa ani arata uimitor si era un fel de vis umed al fiecarui barbat. Pentru un anume motiv insa, Britney a aterizat in mijlocul unei frenezii auto-distrugatoare. Ghiceste cand isi va da ultima suflare si vei fi rasplatit cu un PlayStation 3"

Din cate se pare, Internetul nu e singurul mijloc prin care oamenii au decis sa grabeasca/incurajeze procesul de eliminare de pe fata planetei a cantaretei: un post de radio a oferit 1000 de dolari pentru orice ascultator capabil sa ghiceasca data exacta in care vom auzi despre sinuciderea lui Britney.

Cat despre reactii, acestea sunt in mod firesc impartite: multi s-au declarat scandalizati de intentia de a profita intr-o asemenea masura de starea jalnica a cantaretei; altii s-au grabit sa estimeze data si ora cand toata aceasta telenovela va lua sfarsit si modul tragic in care se va incheia.