„Ghici cine” lansează astăzi un nou single?

De: Nicoleta Nicolae / 26.03.2015, 15:00
„Ghici cine” lansează astăzi un nou single?
Giulia lansează astăzi videoclipul celui mai nou single al său „Ghici cine?”, în regia lui Anthony Icuagu. Cu toate că piesa vorbeşte despre despărţire, clipul ne prezintă o poveste cu accente comice, a cărei morală este că toate au un preţ, iar alegerile pe care le facem se pot întoarce la un moment dat împotriva noastră, mai ales când vorbim de dragoste.

„Viaţa ne învaţă că atunci când ne dorim prea multe, riscăm să pierdem totul. La fel se întâmplă şi în dragoste. O relaţie funcţionează atât timp cât există onestitate şi cei doi îşi doresc să fie împreună. Dragostea nu este o negociere sau o luptă de convingere şi, cu siguranţă, nu este o cursă după trofee”, a declarat Giulia.

Single-ul este produs în studiourile HaHaHa Production, muzica este compusă de către Vlad Popescu, Marius Pop, Alex Racoviţă, Şerban Cazan şi Andreea Avarvari, iar versurile de către Vlad Popescu, Andreea Avarvari şi Smiley (Andrei Maria).

În videoclip, alături de Giulia, au fost prietenii săi apropiaţi Aureliu Surulescu, Ela Voineag, Tily Niculae, Diana Dumitrescu, Jazzy Jo şi Lee Heart (Radio Killer).

Giulia a debutat în muzică la vârsta de şase ani, iar recunoaşterea a venit odată cu formarea trupei Candy. Din 2004, artista a ales să urmeze o cariera solo si a lansat primul album intitulat „Giulia”. Au urmat colaborari cu trupa DJ Project şi alte piese solo de succes. Din 2013, Giulia s-a alăturat echipei HaHaHa Production, în colaborare cu care a lansat piesele „Azi”, „My life” şi „Jocuri deocheate”.