Ghid despre cum să-ți bați nevasta, dacă ești musulman

Apropo.ro / 26.03.2012, 12:00
Ghid despre cum să-ți bați nevasta, dacă ești musulman
Bărbații musulmani își pot bate soțiile "ca la carte"! Doar pentru ei a fost publicată o carte care îi învață cum să-și trateze femeile cu brutalitate.

Cartea „A gift for muslim couples”/ „Un cadou pentru cuplurile musulmane” vine în sprijinul bărbaților musulmani. Ei sunt învățați cum să-și bată mai bine nevestele, cum să le certe, cum să le lovească cu un băț sau cu mâna, cum le pot trage de urechi sau cum să le ia banii. Tot această carte le sugerează că nu este indicat să le bată excesiv.

Autorul cărții, Maulavi Ashraf Ali Thanvi, profesor de islamism, a spus că „deși poate părea ceva nou pentru unii, comunitatea musulmană știe că femeile sunt bătute, chiar dacă liderii musulmani neagă acest lucru”. Autorul a fost acuzat că promovează violența domestică.

În carte bărbații musulmani mai sunt învățați că femeia trebuie să le îndeplinească orice dorință, că ele nu au voie să plece din casă fără acordul lui, și că uneori este necesar să o stăpânească cu forța, dar și să își arate dragostea și bunătatea față de ea.

Citește mai multe detalii despre ghidul care îi învață pe musulmani cum să-și bată nevestele, pe Gandul.info